Soft-Support предлага абонаментна поддръжка и еднократни услуги, както за фирми, така и за частни лица. Всички компании, независимо малки или големи, очакват едно и също от своите инвестиции - оптимална работа и максимална възвращаемост на вложените средства. Съвременният бизнес се нуждае от безупречно работещи компютри и офис техника. Всяка неизправност може да доведе до пропускане на ползи, забавяне и неудобства в работата. Ние разбираме Вашите нужди и сме готови да предложим услугите си незабавно, за да Ви осигурим работна среда без притеснения за компютърната техника и данни.

Какво можете да очаквате от нас:

Инсталации и преинсталации на операционна система

Имате нов компютър и той се нуждае от операционна система? Ние ще се погрижим за това. Освен самата операционна система, ще инсталираме и всички необходими драйвери, офис пакет, антивирусна защита, защита от шпионски и рекламен софтуер; друг приложен софтуер, съобразно вашите нужди и желания. Ще настроим вашата връзка към интернет (ако е налична), както и наличните периферни устройства.
Ако разполагате с компютър с операционна система, но се налага нейното преинсталиране, няма за какво да се притеснявате. Ние ще съхраним данните ви и след преинсталирането ще възстановим всичко, както е било. Така няма да имате никакви проблеми да продължите работата си от същото ниво, до което сте били преди необходимостта от преинсталиране на вашата ОС.

Добавяне на нов хардуер или периферно устройство

Ако желаете да подобрите производителността на компютърните си системи можете да разчитате на професионални съвети от нашите специалисти. Ние не сме търговци, не сме обвързани с определени марки и технологии и затова ще можем да ви предложим най-подходящото решение, съобразно Вашите нужди и финанси. Ако не сте сигурни в избора си на принтер, скенер или друго периферно устройство, също можете да ни се доверите. Повече няма да ви се налага да се чудите от къде и какъв точно хардуер да закупите, защото това вече ще е наша грижа. Освен самата покупка, осигуряваме и нейната доставка, монтаж и инсталиране на необходимите драйвери.

Инсталация и деинсталация на софтуер

Ако се нуждаете от нов софтуер за определени Ваши нужди, можете да разчитате на професионалните ни съвети и консултации. Винаги има повече от едно решение. Ние ще ви предложим няколко различни варианта за постигане на целите Ви, съобразно вашите специфични нужди и бюджет (включително и безплатен софтуер). Така ще можете да изберете най-подходящия продукт за Вас.

Актуализиране на операционната система и софтуера

Периодично софтуерните компании издават актуализации за продуктите си, които трябва да бъдат свалени и инсталирани допълнително. Често срещано е добавянето на нова актуализация да бъде пренебрегнато за сметка на натоварената работа или проблем с компютъра. Затова вече ние ще следим за всички ново излизащи актуализации и своевременно ще ги инсталираме на системите ви.

Почистване от вируси

Ако системата ви е била заразена от вирус или в нея е проникнал троянски кон. Ако сте следени от шпионски софтуер, това може да доведе до сериозни проблеми. Възможна е загуба на ценни за вас данни, срив на цялата система и блокиране на работата ви, източване на лична информация и предоставянето и на трети лица.
Ако имате подобен проблем и не можете да се справите с него не се притеснявайте. Наш специалист ще ви посети в най-кратки срокове за да почисти компютрите ви от вируси, програми за шпионаж, програми с прикрито нежелано действие и др.
Също така ще получите съвети и консултации как да избегнете това в бъдеще. Предлагаме и абонаментна поддръжка включваща редовна профилактика и защита срещу зарази.

Възстановяване на данни

От компютъра ви са изчезнали важни за вас данни, изтрити по невнимание, поради зараза с вирус или друга причина. Забравили сте паролата на операционната Ви система? Чудите се дали тези неща могат да бъдат възстановени? Можете да поверите това на нас. Ще бъдем при Вас в най-кратки срокове, за да анализираме проблема и да възстановим изгубената информация.
Абонаментната ни поддръжка включва възможност за архивиране на важните за вас данни. Така повече няма да се притеснявате от загуби на ценна информация.

Архивиране на данни

Загубата на ценна информация може да доведе до много сериозни проблеми и излишни разходи. Ето защо е добре да се създават резервни копия на всичко по значимо за бизнеса Ви. Много хора пренебрегват създаването на архиви, смятайки, че компютърът им няма да се развали или тъй като са прекалено заети с други задачи. Вече няма да оставяте нищо на случайността, защото ние ще се грижим за редовното архивиране на информацията Ви.

Тестове и отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми

Ако компютърът Ви не работи стабилно и често Ви създава проблеми, просто ни потърсете. Възможно е проблемите да бъдат както софтуерни, така и хардуерни. Наш специалист ще ви посети, за да тества компютрите Ви и да определи на какво се дължат проблемите. Ще Ви бъде даден професионален съвет какви действия трябва да бъдат предприети, на базата на който Вие ще можете да решите кое решение най-много Ви устройва.

Профилактика и оптимизация

Превантивната поддръжка е полезна, защото предотвратява проблеми с компютрите и ще Ви спести пари в дългосрочен план. Така ще избегнете отделянето на извънредни средства за поправка и не рискувате да останете без важни данни в най-напрегнатия момент. Също така редовната профилактика и оптимизация осигурява на Вашия компютър безпроблемна работа и Ви дава възможност да получите най-доброто от системата си.
Абонаментните ни планове включват профилактични процедури най-малко веднъж месечно и ви гарантират ползотворен работен процес.

Хардуерно, физическо почистване и профилактика

Всеки компютър рано или късно би станал жертва на праха и мръсотията. Именно праха с лекота прониква във вътрешността на всяка система, достига дори трудно достъпни места, затруднява вентилаторите, възпрепятства охлаждането и ускорява амортизирането на компонентите. Всеки компютър е като магнит за мръсотията, защото създава около себе си поле от статично електричество. Обикновено потребителите дори не подозират какво се случва вътре в компютъра им, докато в един неприятен момент той просто откаже да функционира. Лаптопите са сред най-силно уязвимите, защото често употребата им е на места и по начин, които улесняват бързото проникване и натрупване на прах, косми, цигарен дим и т.н. Ето защо една от най-честите причини за проблеми с преносимите компютри се дължи именно на замърсяването им. Всяка система се нуждае от периодично почистване и поддръжка, за да работи стабилно и сигурно!
Можете спокойно да поверите тази дейност на нас. Нашите специалисти ще почистят внимателно компютъра ви, уповавайки се на натрупания опит и използвайки качествени помощни средства и материали. Цялостният процес на почистване включва и профилактика с термо паста за по-добро топлоотделяне, както и смазване или замяна на вентилатори при нужда от това.

Възстановяване на парола на Windows

Забравили сте паролата за вашия компютър и сега не можете да влезете в него и цялата Ви работа е блокирана? Не се притеснявайте!
Наш специалист ще Ви посети, за да реши този проблем и ще можете да продължите работата си веднага.

Създаване на уникални и професионални интернет страници

Освен част от ежедневието ни, интернет вече се е превърнал и в задължителното място за визитката на вашата фирма пред света. Почти всеки човек при нужда от информация за определена услуга, компания, дейност, стока или друг тип данни, първо се обръща към световната мрежа. Именно затова всеки сериозен търговец или фирма държи задължително да има лична страница. Точно тази страница често се оказва най-лесната връзка с нови клиенти и партньори. Независимо дали вие сте едноличен търговец, малка семейна фирма, сервиз, център за услуги, верига или голяма компания, то вашата лична страница е задължителната ви визитка към света, за да бъдете възприемани сериозно.
Сред хората е разпространено грешното схващане, че да се сдобиеш със собствена интернет страница е скъпо и нерентабилно. Ние от Soft-Support ви уверяваме, че с нас това не е така и ще ви го докажем. Наш представител ще се срещне с вас, за да може да се запознае с личните ви потребности и изисквания към вашия сайт. На базата на тях ще ви предложим най-подходящите варианти, които биха ви удовлетворили.
Разработваме и създаваме както статични страници, така и по-сложни проекти, включващи вътрешни скрити менюта за администриране. Възможностите, между които ще можете да избирате са наистина много, за да бъдат изброени в едно изречение, затова ще се радваме да ви ги представим лично. Интернет сайта, който ще получите, ще бъде уникален, защото ще е създаден специално за вас от нашия екип.
Освен създаването на самата интернет страница, можем да поемем и нейната поддръжка (ако има нужда от такава). Като допълнителни услуги осигуряваме и сигурен, стабилен хостинг на отлични цени, както и домейни за желан период от време. Работим в партньорство с някои от най-големите компании на българския интернет пазар и това ни позволява да ви предложим оптимално добри решения.
Запомнете, че вашата интернет страница може да е еднократна инвестиция, която да ви носи дивиденти години. В съвременния свят интернет лицето ви е неразделна част от формулата на вашия успех!

Отговорно отношение към природата

Ако вашият компютър се повреди и се налага замяна на определен компонент, ако искате да подобрите производителността на морално остарялата си машина или просто да я смените с по-нова, то ние сме на ваше разположение.
След като свършим работата си, ние ще вземем безплатно ненужните ви ИТ компоненти и лично ще се погрижим, те да бъдат предадени в оторизирани фирми за рециклиране на излязла от употреба компютърна техника. По този начин те не само няма да замърсят природата, а ще могат да бъдат използвани отново при производството на техника.
Освен че ще вземем вашите е-отпадъци напълно безплатно и ще се погрижим за тях без вие да бъдете ангажирани по никакъв начин, от Soft-Support Ви предоставяме допълнителна отстъпка от 5 % към всяка извършена от нас услуга, ако ни предадете непотребна ИТ техника. За нас няма значение дали техниката е работеща или повредена, защото независимо от това тя ще бъде предадена за рециклиране.

Пълна отчетност

За да сте напълно информирани за състоянието на Вашата компютърна система и да знаете за какво плащате, в края на всеки месец ще получавате детайлен отчет за всички извършени дейности. В отчетите ще бъдат включени и всички препоръки за подобряване на сигурността и работата на компютрите. Така ще бъдете спокойни, че сте предварително информирани за нещата, които предстои да бъдат извършени и че никакви промени няма да се правят изненадващо и без предварително съгласуване с Вас.


Ние сме вашия ИТ отдел и ще се погрижим да улесним максимално ежедневната Ви работа с компютрите и софтуера, като ще Ви помогнем да увеличите продуктивността на Вашата компания.