Alternative content

Get Adobe Flash player

Новини

Поверете създаването на вашия интернет сайт на нас!

Почти всеки човек при нужда от информация първо се обръща към интернет. Така световната мрежа, освен част от ежедневието ни, се е превърнала и в задължителното място за вашата визитката пред света. Тази визитка се явява вашата лична страница.
Да имате собствен сайт е нещо много лесно постижимо, но от голямо значение е какъв е точно той. Хубаво направена страница, съобразена със съвременните интернет тенденции и изисквания, ще се позиционира по-добре, а стилния дизайн ще привлече вниманието на посетителите. Ако страницата ви не е приветлива, то това може да има обратен ефект.

Ние от Soft-Support сме наясно с всеки важен детайл, който би помогнал вашата страница да бъде едно от красивите места в мрежата.
Ако вие сте фирма, предприемач, търговец или обикновен потребител и желаете да притежавате професионална интернет страница, то ние ви предлагаме нашето партньорство.
Прочетете в раздел „УСЛУГИ“ повече за това как можем да ви помогнем и се свържете с нас за повече информация и конкретни запитвания.

Постоянни промоционалните цени

Поради големия интерес към услугите с намалени цени от
„Промоция 2017“, ние от Soft-Support решихме да ги
оставим активни за неопределен период. Така и през
новата 2017 година, ще можете да се възползвате от
услугите ни на по-достъпни, непроменени цени.
В раздел „Цени“ можете да видите намалените цени* за
някои от еднократните ни услуги в допълнителна графа.
Другата добра новина е, че тези намаления засега ще са
валидни за неограничен период от време.

* Промоция 2017 може да бъде комбинирана с нашата
„зелена инициатива“ - Soft-Support Green (виж
раздел „Услуги“) и така намаленията в цената да бъдат
още по-големи.

Нова услуга в помощ на природата

Ние от Софт-Съпорт се отнасяме изключително сериозно към постоянно увеличаващия се проблем с е-отпадъците в България. Ежедневно стотици компютърни компоненти поемат към сметищата било заради повреда или морално остаряване. Ако към тях добавим и многото постоянно внасяно ИТ оборудване втора ръка, което макар и по-евтино е със значително съкратен живот, разбираме, че проблемът в нашата страна е наистина сериозен и последствията могат да са непоправими.
Материалите, които се използват за производството на компютърните компоненти са особено токсични и вредни и съдържат химически елементи и тежки метали като арсен, хром, живак, олово и т.н. Един компютър, изхвърлен на сметището може да се разлага от сто до двеста години. През цялото това време под въздействието на слънчевата светлина, токсичните вещества започват да се изпаряват в атмосферата. Така отровните за човек вещества с лекота попадат не само в почвата, но и във водата.
Именно защото не искаме да завещаем на децата ни един токсичен и отровен свят, ние от Софт-Съпорт стартираме нашата "Зелена инициатива" (Soft-Support Green).
Ако вашият компютър се повреди и се налага замяна на определен компонент, ако искате да подобрите производителността на морално остарялата си машина или просто да я смените с по-нова, то ние сме на ваше разположение.
Можете да се възползвате от предлаганите от нас услуги според обявения ценоразпис. След като свършим работата си, ние ще вземем безплатно ненужните ви ИТ компоненти и лично ще се погрижим, те да бъдат предадени в оторизирани фирми за рециклиране на излязла от употреба компютърна техника. Така опасните, но същевременно ценни и оскъдни материали, използвани при производството на компонента ще могат да бъдат обработени безопасно и екологично. По този начин те не само няма да замърсят природата, а ще могат да бъдат отново използвани при производство на техника.
Въпреки че опазването на природата в България е достатъчно основателна причина всички да се отнасяме сериозно към проблема с опасните е-отпадъците, ние искаме да ви благодарим за отговорното отношение по още един начин. Освен, че ще вземем вашите е-отпадъци напълно безплатно и ще се погрижим за тях без вие да бъдете ангажирани по никакъв начин, от Soft-Support Ви поднасяме допълнителна отстъпка от 5% към всяка извършена от нас услуга ако ни предадете непотребна ИТ техника. За нас няма значение дали техниката е работеща или повредена, защото независимо от това тя ще бъде предадена за рециклиране.

Благодарим Ви, че мислите зелено!

Намалени цени на услугите от "Промоция 2011"

Световната финансова криза не подмина и България. В такъв труден момент е нормално всички фирми и домакинства да се опитват да ограничат разходите си. Ние от Soft-Support напълно разбираме тази тенденция, но също така знаем, че липсата на качествена компютърна поддръжка може да доведе до сериозни загуби в бъдеще. Именно затова решихме да направим някои от най-популярните ни еднократни услуги по-достъпни за всички.
В раздел „Цени“ можете да видите новите намалени цени* за редица от еднократните ни услуги в допълнителна графа.
Другата добра новина е, че тези намаления засега ще са валидни за неограничен период от време.

* Промоция 2011 може да бъде комбинирана с нашата „зелена инициатива“ - Soft-Support Green и така намаленията в цената да бъдат още по-големи.

Добре дошли на обновения сайт на Soft-Support

С радост Ви приветстваме на нашия обновен интернет сайт. Надяваме се, нововъведенията да ви харесат и да направят престоя ви тук още по-удобен и приятен.
Вече ще можете да се информирате за актуалните новости, свързани с предлаганите от нас услуги, чрез удобната форма за новини. Всяка от новините стои прибрана и само при интерес от ваша страна може да натиснете върху заглавието, за да се покаже изцяло.
В близко бъдеще очаквайте интересни предложения от нас. Те ще бъдат продиктувани от условията в страната ни и съобразени изцяло с вашите нужди.

Спорна и безпроблемна работа със Софт-Съпорт